PotentialPodden™

Samtal om ledarskap och förmågan att leda sig själv med Marika Skärvik, VD PerformancePotential

August 16, 2022

Vi fortsätter med vår del i poddserien, där vår VD Marika Skärvik blir intervjuad av Ella Lindgren, Chef för Försäljning och Medlemsutveckling på LRF.

Samtalen bygger på olika teman med viktiga och kluriga frågeställningar kring ledarskap, för chefer och ledare att reflektera kring. Temat denna gång, handlar om ledarskap och förmågan att leda sig själv.

Hur skapa medvetenhet om sitt eget agerande som ledare och vad det leder till? Är det viktigt att vara chef? Hur ska man ta hand om och utveckla potential?

Vi för ett samtal kring förmågan att se på sig själv som ledare utifrån och hur den förmågan kan utvecklas. Vi samtalar om förmågan att förstå sitt eget sätt att agera och HUR och VAD man gör för att skapa sina resultat samt hur insikten och kunskapen om var och ens preferenser kan göra stor skillnad.

Marika Skärvik har även skrivit boken: "Lurad? – Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång". Den ger tips på hur du kan bli mer medveten om ditt och andras agerade och innehåller tips på hur du kan öka medvetenheten och träna i vardagen.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App