PotentialPodden™

Samtal om självledarskap med Marika Skärvik, VD PerformancePotential

February 5, 2021

Vi kommer att ha en ny inriktning på PotentialPodden™ några avsnitt framåt och göra en serie om ledarskap, där vår VD Marika Skärvik blir intervjuad av Ella Lindgren, Chef för Försäljning och Medlemsutveckling på LRF.

Intervjuerna bygger på olika teman med viktiga och kluriga frågeställningar för chefer och ledare att reflektera kring. Temat denna gång, kommer att handla om självledarskap.

Marika har lett olika verksamheter sedan mer än 30 år tillbaka i tiden. Hon har fått utmärkelsen Årets Chef av Tidningen Chef och har anlitats ofta för att berätta om sitt ledarskap och hur hon utvecklat resultat och kulturförflyttningar i olika verksamheter.

Hon grundade PerformancePotential för 9 år sedan, men har också fler operativa uppdrag, bl a som interims VD kombinerat med styrelseuppdrag. Hon är även författare till två böcker: Omänskligt mänsklig- när empatin står i vägen för framgångsrikt ledarskap och Lurad? – släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång.

Marika verkar även som mentor till olika chefer sedan 20 år tillbaka.

Marika är motorintresserad, har kört en del racing och bl a suttit i styrelsen för STCC. Hon har även en musikkarriär bakom sig med turnéer, skivinspelningar, där hon skriver både musik och texter.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App