PotentialPodden™

Samtal med Martin Sörenhag, VD Nordics, Flying Tiger Copenhagen

March 15, 2022

Martin Sörenhag är Nordisk VD för företaget Flying Tiger Copenhagen. Han har tidigare arbetat i ledande befattningar i bolag såsom, Apotek hjärtat, Lidl, Coop och K-Rauta. Han vill att sitt ledarskap ska representera ett värderingsstyrt ledarskap där trygghet, tillit samt tillhörighet är grundstommen. 
 
Martin är en person som verkligen brinner för ledarskap samt att skapa framgång och resultat tillsammans med andra. Ledarskap och frågan om hur man skapar resultat är så pass intressant, att han tillsammans med sin kollega Patrik Stoppert tog beslutet att skriva en bok som heter Framgångstrappan. Boken framgångstrappan beskriver en metodik, helt baserat på deras erfarenheter, hur du i fyra steg skapar högre prestation och resultat men även ökad lycka i en organisation.
 
En av Martins dolda talanger är att han är extremt intresserad att få medelhavsväxter att växa i vårt svenska landskap. Så om han inte hade blivit ledare, är det inte omöjligt att han hade blivit trädgårdsmästare, då han i sin trädgård har (tro det eller ej) persikor, nektariner, Kiwi, vindruvor och Aprikos. 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App